Nëse Jeni Mbi 35 Vjeç, Mos E Mendoni Kurrë Ta Merrni Këtë Il Aç! Mund Të Shkaktojë Goditje Ose At Ak Në Zemër, Në Disa Sekonda!.


Nëse jeni mbi 35 vjeç, mos e mendoni kurrë ta merrni këtë il aç! Mund të shkaktojë goditje ose a tak në zemër, në disa sekonda! keni patur shpesh dhi mbje koke apo dhi mbje të muskujve dhe ajo që ju ka shkuar në mendje ka qenë: Ibuprofeni? Epo, kjo është një që e zakonshme që të gjithë e bëjmë, pasi ky ilaç përshkruhet nga mjekët si një medikament për trajtimin e të gjithë llojeve të sëm undjeve. Në të vërtetë, ibuprofeni u krijua për të lu ftuar dhimbjen.


Nëse asnjë mjek nuk ju ka folur për rreziqet që ibuprofeni jep në shëndetin tuaj, më poshtë ne po jua rreshtojmë të gjitha: Ibuprofeni dëmton veshkat në mënyrë progresive dhe mund të shkaktojë edhe arrest kardiak ose goditje në tru. Personat mbi 35 vjeç janë ata që duhet të jenë më të kujdesshëm gjatë marrjes së këtij ilaçi ose të përpiqen ta shmangin atë.