Ndodh për herë të parë në Përputhen 40/ Një djalë me i vogël në moshë i habit të gjithë me kërkesën e tij


Edhe pse “Për’puthen +40” është drejt fundit, një djalë e bindi produksionin që të bëhet pjesë e e tij. Dashi Sylo është stilist dhe me Lindën ka bashkëpunuar për disa veshje të saj, por jashtë emisioni asnjëherë nuk i kishte shprehur pëlqimin. JU FTOJM TE SHT YPNI REK LAMEN ME POS HT DHE TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

“Çudi se m’i di dhe linjat, më ka lënë pa fjalë”, shprehet e habitur Lindita kur e sheh. Lindita: Më befasove, ç’ne mo Dashi, s’më ke thënë asnjëherë Dashi: Doja të ta bëja surprizë. Më tërhoqi gjallëria jote, ti i vendos gjërat në lëvizje Lindita: Prandaj më pyesje për pëlqimet që kisha, si po më shkonte këtu në emision? Dashi: Më ke pëlqyer, tani ti e di Lindita: Diferencë shumë e madhe moshe është. Do ta provoj për herë të parë në jetën time, të kam parë me syrin e shokut, tani do përpiqem të të njoh ndryshe Dashi: Më bën të ndihesh mirë, mënyra si komunikon, fiziku Lindita: E shoh plot sallonin tënd me shumë vajza, nuk e prisja realisht Edhe pse kanë mbetur 2 javë, Lindita vendosi t’i japë mundësi Dashit dhe nëse e vlerëson, do të vazhdojë njohjen jashtë. JU FTOJM TE SHT YPNI REK LAMEN ME POS HT DHE TE LEXONI LAJMIN E PLOTE