Këto gjethe janë një bekim! Ata kurojnë pagjumësinë, tensionin e lartë, yndyrnat dhe këto…


Dafina është një bimë që mund të konsiderohet me të vërtetë e mrekullueshme, pasi ato sjellin përfitime të jashtëzakonshme për organizmin. Natyra ka një zgjidhje për çdo pro blem shëndetësor, pasi çdo element ka veti që duken të jenë të dizajnuara posaçërisht për rastin tonë. JU FTOJM TE SHT YPNI REK LAMEN ME POS HT DHE TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Për këtë arsye është e rëndësishme të njihni të gjitha virtytet e bimëve të caktuara, veçanërisht ato më të zakonshme dhe lehtësisht të disponueshme në kopsht ose në dyqane.kështu që ju mund të përfitoni nga të gjitha përfitimet që ato ofrojnë.Sot do të flasim për një bimë të veçantë, që përdoret shpesh si aromë për të shijuar shumë ushqime: Dafina. Ju do të zbuloni se ajo ofron jo vetëm shije dhe aromë në pjatat tona, por sjell përfitime të panumërta për trupin tonë dhe kurimin e disa sëm undjeve.Dafina është një bimë e zakonshme, e gjetur lehtësisht në dyqane, kopshte, tregje dhe ne besojmë se është e rëndësishme të dimë të gjitha përfitimet që mund të merren me përdorimin e saj. JU FTOJM TE SHT YPNI REK LAMEN ME POS HT DHE TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Pro blemet shëndetësore që mund të trajtohen me gjethen e dafines janë si më poshtë:Dobësi dhe pak energji; mangësi mendore; cistet; spazma; simptomat premenstruale; d himbje koke dhe migrenë; artrit; dep resioni; pro bleme ner vore; inf eksionet e lëkurës; lod hje; muskulore; pro bleme abdominale dhe gazrat; mbajtja e lëngjeve; gër hitja dhe muskujt apo ner vat e kontraktura. JU FTOJM TE SHT YPNI REK LAMEN ME POS HT DHE TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Mënyra për të përfituar nga përfitimet që mund të ofrojë kjo bimë, është shumë e thjeshtë: vetëm merrni një infuzion të përgatitur me dafinë. Përbërësit:30 gram dafinë (gjethe të thata)1 gotë ujiProcedura dhe përdorimi:Kulloni ujin dhe shtoni gjethet e thata.Lëreni në sobë për disa minuta, pastaj derdhe në një enë, mbuloni dhe lejoni që infuzioni të ftohtë dhe pastaj konsumojeni atë.Ju mund të përdorni një ëmbëlsues natyral për të përmirësuar shijen e çajit.Është më mirë ta pini me stomak bosh në mëngjes dhe në mbrëmje para se të shkoni në shtrat.JU FTOJM TE SHT YPNI REK LAMEN ME POS HT DHE TE LEXONI LAJMIN E PLOTE