E Pabe,Sueshme: Ishte Duke Shkuar Në Dasmë, Arr.Estohet Nusja,Sepse Ajo Kishte ….


Policia thotë se një nuse në Arizonën jugore u ar rest ua me dy shim in për vozitje të shpejtë pasi ajo ishte përfshirë në një ak sid en t makine në rrugë për në dasmën e saj. JU FTOJM TE SHT YPNI REK LAMEN ME POS HT DHE TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Siç shkruajnë mediat e huaja, bëhet fjalë per Am ber Yo ung, e cila kishte veshur një fustan të bardhë, kur ajo u pr ang os të hënën në Mar ana, 30 milje në veri të Tuc son it.Zëdhënësi i polic,isë Sg t.Chri swell Sco tt thotë se një person ka pë,suar lë ndim e të lehta gjatë ak sid ent it. Gjithsesi ajo është dër,guar në një nënst,acion po lico r për tu marrë në pyetje, por nuk është b urg os ur.Nuk dihet nëse ajo ka mundur të arr,inte me kohë në ceremoni. JU FTOJM TE SHT YPNI REK LAMEN ME POS HT DHE TE LEXONI LAJMIN E PLOTE