Vëllai e befasoi me një veturë të re, e ‘lëshuan këmbët’ dhe qante nga gëzimi

Receta


Shawn Cotton nga Shtetet e Bashkuara, e befasoi motrën me një veturë të re, pasi kuptoi se makina që ajo po e shfrytëzon është e dëmtuar.Në momentin që vëllai ia hodhi çelësat, atë duket se e lëshuan këmbët dhe nisi të qante nga gëzimi, pa mundur të ndalonte.“Asgjë nuk duhet të paguash, vetëm sigurimin. Nuk ka më probleme me veturën” dëgjohet duke thënë ai në sfond.Reagimi saj kur e pa një Dodge Charger, bashkë me fjongon gjigante përpara, bëri që pamjet të bëhen virale, duke mbledhur edhe shumë reagime pozitive.Shtyp rek lamen per tu shfaqur artikulli i plote