Ramiz Kelmendi ia ndalë 120 euro punëtorit që u largua nga puna se ishte me VV-në

Receta


ETC e Ramiz Kelmendit e ka përjashtuar nga puna pak ditë më parë punëtorin Amar Pushka, i cili gjatë fushatës zgjedhore doli publikisht dhe tha se nuk e mbështetë PDK-në, siç tentoi kundërligjshëm t’ua impononte Ramiz Kelmendi punëtorëve të tij. I njëjti, Amar Pushka, sot ka shkruar në, ku ka plasuar edhe një fotografi nga llogaria bankare. Atij i ka dalë vetëm gjysma e rrogës. Thotë se i janë vjedhur 120 euro me p’oshtë n’diqni pam’jet e plota te cilat po i habisin te gjithe.