Qytetaret lidhin kryetarin pas kamionit dhe e tërheqin zva.rrë, ja pse u rebeluan banorët

Receta


Njëmbëdhjetë persona janë arrestuar në jug të Meksikës si pergjegjes per dhu.nen ndaj kryetarit te zgjedhur te komunes. Ata e lidhen pas nje kamioni dhe e terhoqen zvar.re neper rruge, pasi sipas tyre nuk kishte mjajtur premtimin qe u kishte bere ne fushate. Policia ndërhyri për të liruar kryetarin Jorge Luis Escandón Hernández, i cili raportohet se nuk pësoi lëndime të mëdha Ishte su.lmi i dytë nga fermerët që kërkuan që ai të përmbushë premtimin e tij për rregullimin e nje rruge lokale.