Përgjigja interesante e Kurtit kur pyetet se, “A do të shkosh te Presidenti për ta marrë mandatin e kryeministrit?”

Receta


Gjatë fushatës Albin Kurti, I cili doli fitues nga zgjedhjet e 6 tetorit, ishte pyetur edhe për presindetin Hashim Thaçi. Ndonëse mardhëniet e Albin Kurtit dhe Hashim Thaçit, nuk janë të mira, lideri I Vetëvendosjes ka thënë se do të shkoj të presidenti për ta marrë mandatin, I pytur nga Jeta Xhara, se a do të shkoni në zyren e presidentit për ta marrë mandatit për të formuar Qeverinë e re, ashtu siç e thotë edhe Kushtetuta, Kurti ka thënë se do të shkonte dhe sipas tij, kjo do të ishte puna më më e mirë që do ta bënte Thaçi në këto vite.