Nusret I Famshëm Takon Të Moshuarin Shqiptar Në Mykonos, Nuk E B.Esoni Reagimin Kur Meson Se Eshte Shqiptar

Receta


Nusret, kuzhinieri i famshëm turk i njohur ndryshe edhe me nofkën “Salt bae” mori famë botërore pasi videot e tij u bënë virale në rrjet. Ai njihet për mënyrën e veçantë se si kripos mishin dhe klientë ka patur disa VIP-a shqiptarë që e kanë provuar gatimin e tij në restorantin në Mikonos.Turku ka publikuar në storyn e tij një të moshuar shqiptar dhe ka çmendur të gjithë shqiptarët me bisedën e shkurtër që ka zhvilluar me të.Fillimisht kuzhinieri e ka përshëndetur në greqisht, por i moshuari i shpjegon se është shqiptar.Më pas Nusret i thotë se ai është turk, ndërsa shqiptari ia kthen “jemi vëllezer’ shtyp ne rek lame dhe lexo lajmin e plote i cili po le nam ne rrjetet sociale dhe me gjere ne gjith rjetin.