Mjerë ata meshkuj që do të ndalen nga këto dy police, do ta harrojnë gjobën

Receta


Puna e policisë në Kosovë llogaritet më shumë si një punë për meshkuj, por ka edhe femra që ushtrojnë këtë profesion me shumë përkushtim.Në Kosovë dita e ditës po rritet interesimi për femrat që të bëhen police.Madje, ka nga ato që janë edhe shumë të bukura, si këto dyja që mund t’i shihni në videon …shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull.shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull.