Kali merr pjesë në funeralin e pronarit të tij por veprimi që ai bëri i habiti të gjithë!

Receta

Wagner Figueiredo De Lima, 34 vjeç, vd, iq në një aks, ident tra, gjik. Ikja e tij i la anëtarët e familjes së tij të tri shtuar dhe të tro nditur nga vd, kja e tij e papritur.Wagner, i cili ishte një kauboj gjysmë-profesionist, kishte nje marredhenie shume te afert me kalin e tij te besuar,Serenon.Gjatë funeralit të Wagner, anëtarët e familjes së tij dhe vëllai i tij, Wando, vendosën të sillnin Serenon për të marrë pjesë në fune ralin e Wagner.Por askush nuk priste se çfarë do të ndodhte gjatë funer alit të tij….shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull.