Ja cila do të jetë Superministria, në koalicionin eventual VV-LDK

Receta

Një koalicion eventual midis Vetëvendosjes dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës do të tkurrë edhe numrin e ministrive.Nga 22 ministri sa janë aktualisht, VV-ja dhe LDK-ja po mendojnë që Qeveria e re t’i ketë vetëm 12.Shumë nga to do të shuhen dhe do t’u bashkohen ministrive të tjera. Njëra ndër to mund të quhet edhe superministri.Detaje se si do të duket Superministria i jep për KosovaPressin nënkryetari i Vetëvendosjes, Besnik Bislimi….shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull