I përket një shqiptari/ ‘Dëshmia’ e një va.rri pa emër, i dha fund jetës pasi mësoi për sëmundjen

Receta


Këtu është njohur me emrin Jani Varelas dhe njihej edhe si mësuesi Jani. Ai vdiq në moshën 72 vjeçare. Ishte në spitalin e Athinës kur mësoi se ishte i sëmurë rëndë. Ai u hodh nga ballkoni i spitalit të Athinës dhe aty humbi jetën, në gusht të vitit 1990. Ai u varros nga një familje greke, pas një debati të gjatë me priftin, pasi ky i fundit nuk pranonte ta varroste shqiptarin, për shkak se kishte kryer aktin vetëvrasës dhe feja nuk e pranonte këtë veprim.shtype ne rek ,lamen me poshte per lajmin e plote..