Gëzim Kelmendi: Ata që falen e agjerojnë nuk më votuan mua por Vetëve…

Receta


Kryetari i Partisë Fjala, Gëzim Kelmendi, në zgjedhjet parlamentare ka arritur t’i marr vetëm 2 mijë e 929 vota. Sipas kësaj, ai nuk ka arritur ta kalojë pragun zgjedhur. E fajin për këtë ia lë votuesve të tij dhe Lëvizjes Vetëvendosje. Kelmendi ka thënë se votuesit e tij, “vëllezërit besimtarë e praktikues”, e votuan Lëvizjen Vetëvendosje. “Lëvizja Vetëvendosje në fillet e saj e ka proklamuar vetën si lëvizje nacionaliste. Lëvizjet nacionaliste gjithmonë dhe çdokund në botë janë lëvizje që kundërshtojnë ligjin hyjnor të ZOTIT” shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih pamjet.