Baton Haxhiu ”përsëri” i del punë me Albin Kurtin, Eh more Albin ti je një…

Receta


Gjatë bashkëbisedimit në emisionin “Top Talk”, përpos zgjedhjeve, analisti Baton Haxhiu foli edhe mbi atë çka pritet të ndodhë tani e tutje në Kosovë. I pyetur mbi një deklaratë të kryeministrit Albin Kurti, i cili është shprehur se tashmë Kosova do të përfaqësohet në dialogun me Beogradin nga përfaqësues legjitimë, ndryshe nga ata që ishin, Haxhiu u shpreh shtyp relamen dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju.