Albin Kurti ju qon ”selam” LDK-së, Unë Kryeministër ose do të..

Receta


“Është destin i yni që ne të qeverisim bashkë me LDK. Nuk ka mundësi tjetër. Ose Vetëvendosje në Qeveri dhe unë Kryeministër i ri, ose zgjedhje të parakohshme. Unë nuk kam f.rikë nga zgjedhjet. ” tha Kurti, i cili shtoi se ka një bashkëpunim shumë të mirë me LDK-në, e ka pasur që në opozitë dhe shpreson që ta reflektojë edhe në qeverisje. Ai shpreson se do të bëjnë një harmonizim të programeve të tyre për të formuar një koalicion të mirë qeverisës me p’oshtë n’diqni videjon: