Naser Ramadani kritikon deputetët: Kjo sallë nuk plotëson kushtet për mbledhje, jeni pa maska

Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj, po raporton në Komisionin për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale lidhur me menaxhimin e situatës me koronavirus. Aty prezent është edhe drejtori i Institutit të Shëndetit Publik, Naser Ramadani i cili ka kritikuar deputetët duke thënë se hapësira ku po diskutojnë nuk i plotëson kushtet që kjo mbledhje të mbahet, shkruan […]

Continue Reading

Si Parandalohet Formimi I Hemorroideve?

Si parandalohet formimi i hemorroideve?Trajtimi medikamentoz i hemorroideve ka për qellim të lehtësojë simptomat, por të rëndësishme janë masat parandaluese për formimin e tyre.Parandalimi i përsëritjeve të hemorroideve do të kërkojë jashtëqitjen normale (pa kapsllek) e cila arrihet me një diete të pasur me fibra dhe lëngje. Me anë të kësaj diete arrihet që materialet […]

Continue Reading

Shpeshtoj Këto Dyja Dhe Përmes Këtyre Do Furnizohesh(Me Fëmijë)

Shpeshtoj këto dyja dhe përmes këtyre do furnizohesh(me fëmijë)Transmeton Imam Ebu Hanife,Allahu e mëshiroftë!,në musnedin etij nga Xhabir ibnAbdilah,-Allahu qoftë i kënaqur me të!,-se një ditë erdhi një njeri tek Pejgamberi,- salallahu alejhi ue selem!,- dhe i tha: O i Dërguar iAllahut: Nuk jam furnizuar më fëmije kurrë dhe nuk kam fëmijë(nuk kam shpresa për […]

Continue Reading

Ja Se Si Kamerat E Sigurimit I Kapin Magjistaret Shqiptare, Duke Ia Mallkuar Shtëpinë,Duke I Hudhur Magji Ne Toke

Ja se si kamerat e sigurimit i kapin magjistaret shqiptare, duke ia mallkuar shtëpinë,duke i hudhur magji ne toke.Ja se si kamerat e sigurimit i kapin magjistaret (ose ndihmesit e tyre ) shqiptare, duke ia mallkuar (duke i hudhur magji ne toke) shtëpinë. Keni frike Zotin e Madh.Kujdes o shqiptare , kujdes o musliman qe […]

Continue Reading

11 Padrejtësit E Burrit Ndaj Gruas?

1-Mashtrimi që i bëhet femrës gjatë kohës se fejesës, duke u shfaqur si njeri i devotshëm apo i sjellshëm…pas nje kohe vërtetohet gënjeshtra e syfaqësia.2-Jomirësjellja e mirë me gruan, vrazhdësia dhe ashpërsia ndaj saj.3-Rr’ahja e saj, e posacerisht rrahja e rëndë që shkakton dëme me arsye apo pa arsye.4-Thirrja apo emërtimi i saj me emra […]

Continue Reading

Burri Që Mahniti Botën: Shërbeu Si Karrige Për Gruan E Tij Shtatzënë (VIDEO)

Është krijuar stereotipi që gratë janë më të kujdesshme se burrat. Por në ngjarje në Kinë dëshmon të kundërtën. Burri është ulur dhe ka shërbyer si karrige për gruan e tij shtatzëne, e cila ishte duke pritur në radhë për të kryer një vizitë në spital. Në videon e publikuar nga policia vendase, shikohet nëna […]

Continue Reading

A E Keni Ditur? -Kjo Është Arsyeja Pse Në Qendrat Tregtare Lëshohet Muzika Me Zë Të Madh

Muzika supozohet të tërheqë klientelë, sepse tingujt ndikojnë te konsumatori. Shumë tregtarë janë shprehur se muzika në sfond rrit shitjet. Ideja është që blerësit të merren me të mira dhe të shpenzojnë sa më shumë para. Sipas studiuesve është e njëjta gjë si në klube natë. Muzika e lartë dhe ritmike i bën klientët të […]

Continue Reading

Po Gërmonte Në Oborr Kur Lopatën Ia “Gëlltiti” Dheu, Zbuloi Shpellën Nëntokësore Që Ia Ndërroi Jetën Gjithë Banorëve Të Qytetit

Ishte viti 1835, kur James Newlow po gërmonte pranë qytetit bregdetar anglez Margate, duke dashur të krijonte një liqen të vogël artificial me qëllim që djali i tij të mund të luaj me patat. Megjithatë, lopatën ia gëlltiti dheu dhe befasisht iu zhduk nga dora. E djali i Jamesit, vendosi që në gropën e hapur […]

Continue Reading